top of page

Courage Warriors

Public·24 Warriors

Aeroporti Adem Jashari Orari I Fluturimeve


Aeroporti Adem Jashari Orari I Fluturimeve
Aeroporti Adem Jashari është aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës, kryeqytetit të Kosovës. Ky aeroport është një nga portat kryesore të hyrjes dhe daljes në Kosovë dhe ofron fluturime për shumë destinacione në Evropë dhe Turqi. Në këtë artikull do të gjeni informacione rreth orarit të fluturimeve, shërbimeve dhe transportit në Aeroportin Adem Jashari.


Download Zip: https://7conssinyperfbe.blogspot.com/?download=2w4bOW


Orari i fluturimeve
Në Aeroportin Adem Jashari mund të gjeni fluturime për shumë qytete të Evropës si Zürich, Gjenevë, Vjenë, Mynih, Düsseldorf, Stutgart, Antalia, Istanbul etj. Për të parë orarin e fluturimeve në kohë reale, mund të vizitoni faqen zyrtare të aeroportit [këtu] ose aplikacionin Flightradar24 [këtu]. Nga këto faqe mund të kontrolloni gjendjen e fluturimit tuaj, kohën e nisjes dhe mbërritjes, linjën ajrore dhe aeroplanin që do të fluturojë.


Shërbimet në aeroport
Aeroporti Adem Jashari ofron shumë shërbime për udhëtarët si check-in online, depozitim bagazhi, kontroll sigurie, lounge VIP, duty free shop, kafe dhe restorante, banka dhe ATM, zyrat e këmbimit valutor, internet falas Wi-Fi etj. Për më shumë informacione rreth shërbimeve në aeroport, mund të vizitoni faqen zyrtare të aeroportit [këtu].


Transporti në aeroport
Aeroporti Adem Jashari ndodhet rreth 15 km larg nga qendra e Prishtinës. Për të arritur ose larguar nga aeroporti, mund të zgjidhni një nga opsionet e mëposhtme:  • Taksi: Një mjet i sigurt dhe i shpejtë për të udhëtuar nga dhe drejt aeroportit. Mund të gjeni taksi me ngjyrë portokalli jashtë terminalit të pasagjerëve. Tarifa mesatare e një udhëtimi është rreth 15 euro.  • Autobus: Një mjet i lirë dhe i përshtatshëm për të udhëtuar nga dhe drejt aeroportit. Mund të gjeni autobus me ngjyrë blu jashtë terminalit të pasagjerëve. Tarifa e një udhëtimi është 3 euro dhe biletat mund të blihen tek shoferi. Autobusi ndalon në stacionet kryesore të qytetit si Grand Hotel, Pallati i Rinisë, Qendra Tregtare Univers etj.  • Makinë me qira: Një mjet i pavarur dhe fleksibël për të udhëtuar nga dhe drejt aeroportit. Mund të gjeni zyra të kompanive të ndryshme të makinave me qira brenda terminalit të pasagjerëve. Çmimet variojnë sipas llojit dhe periudhës së qiras.
Shpresojmë që ky artikull t'ju ketë ndihmuar të gjeni informacione të dobishme për Aeroportin Adem Jashari. Ju urojmë një udhëtim të këndshëm dhe të sigurt!


About

Welcome to the group! I believe in the power of friends and ...
bottom of page