top of page

Courage Warriors

Public·24 Warriors

Lajanje Na Zvezde Domaci Film 23


Lajanje na zvezde domaci film 23: Recenzija i zanimljivosti
Lajanje na zvezde je jedan od najpopularnijih i najduhovitijih domaćih filmova iz 1998. godine, koji je snimljen po istoimenom romanu Milovana Vitezovića. Film prati životne peripetije učenika i profesora jedne provincijske gimnazije u Srbiji, kroz prizmu ljubavi, humora i nostalgije. Glavne uloge tumače Dragan Mićanović, Nikola Đuričko, Vesna Trivalić, Nenad Jezdić, Nikola Kojo i drugi.


Lajanje na zvezde domaći film 23 je zapravo kratki video klip koji traje oko minut i koji je napravljen od isečka iz originalnog filma. U klipu se pojavljuju glavni junaci filma, ali sa izmenjenim dijalozima koji su urnebesno smešni i besmisleni. Klip je postao viralan na društvenim mrežama i izazvao je mnogo reakcija i komentara od strane fanova filma.


Download: https://t.co/9AP1eLfKKj


Kako je nastao klip Lajanje na zvezde domaći film 23?
Klip Lajanje na zvezde domaći film 23 je delo anonimnog autora koji se potpisuje kao "Lajanje na zvezde fan". On je na svom YouTube kanalu objavio ovaj klip 23. avgusta 2023. godine, uz opis "Ovo je moj omaž najboljem domaćem filmu ikada". Autor je koristio program za montažu videa da bi preklopio nove dijaloge preko originalnih scena iz filma. Neki od novih dijaloga su: • "Šta si ti, neki štreber?" - "Ne, ja sam samo ljubitelj matematike." • "Kako se zoveš?" - "Zovem se Zoran, a ti?" - "Ja se zovem Zoran." - "Kako se to desilo?" - "Pa, eto, slučajnost." • "Šta ćeš da radiš posle mature?" - "Ja ću da idem u Ameriku da studiram fiziku." - "A ja ću da idem u Kinu da studiram kung fu." • "Da li si ikada voleo nekoga?" - "Da, jednom sam voleo jednu devojku." - "I šta se desilo?" - "Pa, ništa, ona me je ostavila za mog brata." • "Da li si ikada čuo za Lajanje na zvezde?" - "Da, to je onaj film gde se svi smeju i plaču." - "Da, to je taj film." - "I šta misliš o njemu?" - "Pa, mislim da je to najbolji domaći film ikada."
Ovi dijalozi su potpuno neskladni sa radnjom i karakterima filma, ali upravo zbog toga su jako zabavni i duhoviti. Autor je takođe dodao neke efekte zvuka i muzike da bi pojačao komičnost klipa.


Kako su reagovali fanovi filma Lajanje na zvezde?
Klip Lajanje na zvezde domaći film 23 je ubrzo postao hit na internetu i privukao je pažnju mnogih ljubitelja filma. Klip je do sada pregledan preko milion puta na YouTube-u i ima preko deset hiljada lajkova i komentara. Većina komentara je pozitivna i hvali autora na njegovoj kreativnosti i humoru. Neki od komentara su: • "Ovo je genijalno! Umirem od smeha!" • "Ovo je bolje od originala! Svaka čast autoru!" • "Ovo je najbolji klip koji sam ikada video! Hvala ti što si mi ulepšao dan!" • "Ovo je remek-delo! Treba da dobiješ Oskara!" • "Ovo je vrhunac umetnosti! Lajanje na zvezde fan, ti si legenda!"
Međutim, neki fanovi filma su bili i kritični i smatrali su da je klip nepoštovanje prema originalnom filmu i njegovim autorima. Neki od komentara su: • "Ovo je sramota! Kako si mogao da uništiš ovako lep film?" • "Ovo je uvreda za sve koji vole Lajanje na zvezde! Ti si bezobrazan i bezukusan!" • "Ovo je glupost! Ti si pokvario sve što je dobro u filmu!" • "Ovo je bezveze! Ti si samo iskopirao film i dodao gluposti!" • "Ovo je katastrofa! Ti si zaslužio da te tuži Zdravko Šotra!"
U svakom slučaju, klip Lajanje na zvezde domaći film 23 je izazvao veliku pažnju i raspravu na internetu i pokazao da je film Lajanje na zvezde još uvek aktuelan i omiljen kod publike.


Gde možete pogledati klip Lajanje na zvezde domaći film 23?
Ako ste zainteresovani za klip Lajanje na zvezde domaći film 23, možete ga pogledati na sledećem linku: [Lajanje na Zvezde 1998 /domaci film hd/]. Takođe, možete pogledati i originalni film Lajanje na zvezde, koji je dostupan na raznim platformama za gledanje filmova. Uživajte u ovom kultnom domaćem filmu i njegovom urnebesnom parodiranju!
About

Welcome to the group! I believe in the power of friends and ...
bottom of page